Gode valg

Kontakt os

Skriv hvad du søger om:
0
  • Ingen produkter i indkøbskurven.

Shop

Proudwine.dk / Xolair 2011

Xolair 2011

DKK 759,00

Økologisk. Spanien 14,5%

Denne vin er lavet udelukkende på Merlot-druen og er en velafbalanceret vin på topniveau. I Sydspaniens sol får Merlot sin helt egen karakter, hvilket kommer til udtryk i denne topvin.

Xolair er 100% økologisk. Håndplukket og nathøstet i slutningen af august 2011. Håndhøstet for at være så skånsom som muligt og plukket om natten for at få så meget fortættet luftfugtighed som muligt om druerne.

Efter vinifikation i temperaturstyrede ståltanke har vinen ligget på friske, franske 225 liters egetræsfade,”barriques”, i 12 måneder med efterfølgende lagring på flaske i 18 måneder.

Duften fra glasset, bouqueten, emmer af modne bær, mens smagen byder på karakterfyldt Merlot-charme der ligger blødt og interessant i munden. Sammen med den forholdsvis høje alkohol-procent giver denne vin en intens smagsoplevelse.

Farven er mørk kirsebær. Xolair 2011 passer perfekt til oksekød, gerne simreretter, grill og velsmagende oste.

Vi anbefaler dekantering og en drikketemperatur på ca. 17 – 19 grader Celcius.

Xolair betyder luft og sol – naturens gaver som denne vin har nydt rigtig godt af.

Kategori:

Beskrivelse

Priser/Medaljer

AWC Wien 2011 – Østrig – guldmedalje

Finca Anforas vinmarker ligger 750 meter over Middelhavets overflade, tæt ved den andalusiske by Almeria. Bjergformationen Sierra de Gador forkæler jorderne med stor variation i ”terroir”, som giver druerne en særlig smag og karakter. Finca Anfora dyrker jorden 100% økologisk og vingårdens ”enólogos” er blandt de dygtigste vinmagere i den iberiske vintradition.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xolair 2011”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *