Gode valg

Kontakt os

Skriv hvad du søger om:
0
  • Ingen produkter i indkøbskurven.

Shop

Proudwine.dk / Xolair 2004

Xolair 2004

(1 kundeanmeldelse)

DKK 1.099,00

Økologisk. Spanien 13,5%

Kendt og elsket er Merlot-druen en af de mest værdsatte jorden rundt. I Sydspaniens sol får den sin helt egen karakter. Denne vin er lavet udelukkende på Merlot og er en velafbalanceret vin på topniveau.

Xolair 2004 er 100% økologisk. Håndplukket og nathøstet i slutningen af august 2004. Håndhøstet for at være så skånsom som muligt og plukket om natten for at få så meget fortættet luftfugtighed som muligt om druerne.

Efter vinifikation i temperaturstyrede ståltanke har vinen ligget på friske, franske 225 liters egetræsfade,”barriques”, i 12 måneder med efterfølgende lagring på flaske i 18 måneder.

Duften fra glasset, bouqueten, er blød og charmerende fra modne bær, mens smagen byder på frugtagtig Merlot der ligger blødt i ganen med en dejlig finale.

Farven er mørk kirsebær.

Xolair 2004 passer perfekt til oksekød, gerne simreretter, grill og velsmagende oste.

Vi anbefaler dekantering og en drikketemperatur på ca. 17 – 19 grader Celcius.

Xolair betyder luft og sol – naturens gaver som denne vin har nydt rigtig godt af.

Kategori:

Beskrivelse

Priser/Medaljer

AWC Wien 2011 – Østrig – guldmedalje

Finca Anforas vinmarker ligger 750 meter over Middelhavets overflade, tæt ved den andalusiske by Almeria. Bjergformationen Sierra de Gador forkæler jorderne med stor variation i ”terroir”, som giver druerne en særlig smag og karakter. Finca Anfora dyrker jorden 100% økologisk og vingårdens ”enólogos” er blandt de dygtigste vinmagere i den iberiske vintradition.

1 anmeldelse af Xolair 2004

  1. Kristina Friis

    Yderst fantastisk rødvin på 1 klasse, som skal nydes af dine bedste venner, intet er bedre fra det sydlige Spanien, kan ikke anbefales nok, og så med store medaljer.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *