Gode valg

Kontakt os

Skriv hvad du søger om:
0
  • Ingen produkter i indkøbskurven.

Shop

Proudwine.dk / Monteneo 2012

Monteneo 2012

DKK 519,00

Økologisk. Spanien 13%

Druesorterne Garnacha (55%) og Monastrell (45%) er helt lokale og basis for Monteneo 2012 som er en interessant rødvin fra den sydspanske Almeria-region.

Vinen er 100% økologisk. Håndplukket og nathøstet i september 2012. Håndhøstet for at være så skånsom som muligt og plukket om natten for at få så meget fortættet luftfugtighed som muligt om druerne.

Efter vinifikation i temperaturstyrede ståltanke har vinen ligget på friske, franske egetræsfade i 12 måneder med efterfølgende flaskelagring i 18 måneder.

Duften er klare aromaer af blommer, urter, tobak og bær. Smagen er en snært af vilde kirsebær, læder og urter – og appellerer til et bredt publikum på grund af sin behagelige natur. Monteneo er en rund og klassisk middelhavsrødvin i sin bedste årgang.

Farven er dyb granatrød.

Passer til alle typer rødt kød, men komplementerer også en herlig grillet kylling.

Vi anbefaler dekantering og en drikketemperatur på ca. 16 – 18 grader Celcius.

Monteneo betyder ”bakke” på latin.

Kategori:

Beskrivelse

Priser/Medaljer

AWC Vienna, international vinmesterskab – sølvmedalje 2015

Finca Anforas vinmarker ligger 750 meter over Middelhavets overflade, tæt ved den andalusiske by Almeria. Bjergformationen Sierra de Gador forkæler jorderne med stor variation i ”terroir”, som giver druerne en særlig smag og karakter. Finca Anfora dyrker jorden 100% økologisk og vingårdens ”enólogos” er blandt de dygtigste vinmagere i den iberiske vintradition.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monteneo 2012”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *