Gode valg

Kontakt os

Skriv hvad du søger om:
0
  • Ingen produkter i indkøbskurven.

Shop

Proudwine.dk / Monteneo 2001

Monteneo 2001

DKK 649,00

Økologisk. Spanien 12,5%

De lokale, spanske druer Garnacha (55%) og Monastrell (45%) er basis for denne spændende vin der emmer af sydlandsk stemning og solrige dage.

Vinen er 100% økologisk. Håndplukket og nathøstet i september 2001. Håndhøstet for at være så skånsom som muligt og plukket om natten for at få så meget fortættet luftfugtighed som muligt om druerne.

Efter vinifikation i temperaturstyrede ståltanke har vinen ligget på friske, franske egetræsfade i 12 måneder med efterfølgende flaskelagring i 18 måneder.

Duften er klare aromaer af blommer, urter, tobak og bær. Smagen er en snært af vilde kirsebær, læder og urter – fyldig og med elegant afslutning i mundhulen. Monteneo er en rund og klassisk middelhavsrødvin i sin bedste årgang.

Farven er dyb granatrød.

Velegnet til alle kødretter, perfekt til rosmarinlam og grillet kylling.

Vi anbefaler dekantering og en drikketemperatur på ca. 16 grader Celcius.

Monteneo betyder ”bakke” på latin

Kategori:

Beskrivelse

Priser/Medaljer

AWC Vienna, international vinmesterskab – sølvmedalje 2015

Finca Anforas vinmarker ligger 750 meter over Middelhavets overflade, tæt ved den andalusiske by Almeria. Bjergformationen Sierra de Gador forkæler jorderne med stor variation i ”terroir”, som giver druerne en særlig smag og karakter. Finca Anfora dyrker jorden 100% økologisk og vingårdens ”enólogos” er blandt de dygtigste vinmagere i den iberiske vintradition.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Monteneo 2001”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *