Beskrivelse
Fordelingen i denne interessante sammenstukne vin er Cabernet Sauvignon 30%, Syrah 20%, Merlot 15%, Garnacha 15%, Monastrell 20%. Druerne er plukket i september 2009 og er høstet i hånden om natten for at have så meget fortættet luftfugtighed som muligt om druerne.
Efter vinifikation i temperaturstyrede ståltanke har vinen ligget på friske, franske egetræsfade i 6 måneder med efterfølgende flaskelagring i 18 måneder.
Det er en stærk og livlig vin med smag af vilde kirsebær og lidt cedertræ. Bouqueten bringer udprægede noter af røde bær, middelhavsurter og en antydning af egetræ. Farven er mørk og intens kirsebær. Vinen er en ideel ledsager til simrende gryderetter, grillen – eller en god Serrano-skinke med f.eks. mandler, oliven og gode oste. Denne vin er på vej til at udvikle sig til et sandt mesterstykke.
Vi anbefaler dekantering og en drikketemperatur på ca. 16 grader Celcius.
Vinens navn: Calidon, hentyder til antikke, græske byer.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.