Gode valg

Kontakt os

Skriv hvad du søger om:
0
  • Ingen produkter i indkøbskurven.

Shop

Proudwine.dk / Calidon 2009

Calidon 2009

DKK 499,00

Priser/Medaljer

AWC Wien 2012 Østrig Sølvmedalje

AWC Wien 2013 Østrig guldmedalje

Berliner Wien 2012 Tyskland guldmedalje

CWSA 2017 Hong Kong guldmedalje

Internationalt mesterskab 2012 – Bordeaux – Sølvmedalje

Finca Anforas vinmarker ligger 750 meter over Middelhavets overflade, tæt ved den andalusiske by Almeria. Bjergformationen Sierra de Gador forkæler jorderne med stor variation i ”terroir”, som giver druerne en særlig smag og karakter. Finca Anfora dyrker jorden 100% økologisk og vingårdens ”enólogos” er blandt de dygtigste vinmagere i den iberiske vintradition.

Kategori:

Beskrivelse

Fordelingen i denne interessante sammenstukne vin er Cabernet Sauvignon 30%, Syrah 20%, Merlot 15%, Garnacha 15%, Monastrell 20%. Druerne er plukket i september 2009 og er høstet i hånden om natten for at have så meget fortættet luftfugtighed som muligt om druerne.

Efter vinifikation i temperaturstyrede ståltanke har vinen ligget på friske, franske egetræsfade i 6 måneder med efterfølgende flaskelagring i 18 måneder.

Det er en stærk og livlig vin med smag af vilde kirsebær og lidt cedertræ. Bouqueten bringer udprægede noter af røde bær, middelhavsurter og en antydning af egetræ. Farven er mørk og intens kirsebær. Vinen er en ideel ledsager til simrende gryderetter, grillen – eller en god Serrano-skinke med f.eks. mandler, oliven og gode oste. Denne vin er på vej til at udvikle sig til et sandt mesterstykke.

Vi anbefaler dekantering og en drikketemperatur på ca. 16 grader Celcius.

Vinens navn: Calidon, hentyder til antikke, græske byer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Calidon 2009”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *