Gode valg

Kontakt os

Skriv hvad du søger om:
0
  • Ingen produkter i indkøbskurven.

OM PROUD WINE

Vi er stolte af vores vin

CEO Jens Petersen har igennem en årrække været til mange vinsmagninger rundt om i Europa. Det har budt på mange fantastiske oplevelser når smagfulde rødvine blev serveret ud over de velkendte bjergskråninger i Italien eller Frankrig.

Økologi fylder meget i mit hjerte, og da muligheden for at blive vinimportør af verdens førende økologiske rødvine fra Vega Enix i Spanien, besluttede jeg mig for at gøre en forskel, nemlig at fortælle alle om den fantastiske vingård som gør alt det rigtige for økologiske vine. Det er en sand fornøjelse at tilbyde mine kunder 1. klasses rødvin der smager fantastisk. Selv en af verdens bedste vinekspert udtaler, at det er noget af den bedste økologiske rødvin han har smagt i 2019.

Mere behøver jeg ikke at rose denne vin, alt giver sig selv når smagen af vinen fylder din smagsoplevelser. Ja 20 år gammel vin som er økologisk, er i sig selv usædvanligt og fuldstændig unik.

Målet er blandt andet, at få restauranter til at få økologiske rødvine på vinkortet, i dag er det kun de helt store gourmetrestauranter som har taget rødvinen til sig. Vi vil sætte en høj standard og kunderne vil gerne betale for rødvin der har et højt kvalitetsniveau.

Fri fragt

Ved køb over 1000 kr.

Sublim kvalitet

Vin af højeste kvalitet

Bæredygtighed

100 % bæredygtigt